ارسال های کاربران انجمن

دانلود نسخه طلایی بازی والیبال ۲۰۱۶

برای اولین بار در دنیا بازی والیبال نسخه ۲۰۱۶

با امکاناتی بی نظیر بهمراه صدای گزارشگر و تحلیل بازی

ترکیب های بروز برای مسابقات المپیک

با سلکتور کاملا فارسی

دانلود نسخه نهایی بازی فیفا 17

آموزش کامل اجرای بازی فیفا

خرید پستی بهمراه CdKey

کلیه نرم افزار های مورد نیاز بازی

دمو و نسخه کامل

خرید بازی God Of War Ghost Of Sparta برای Pc

خرید بازی God Of War Ghost Of Sparta برای Pc

برای اولین بار در ایران برای Pc

با تخفیف ویژه

Download
ارسال شده توسط : ahmad jr

دانلود بازی قدیمی و خاطره انگیز پپسی من برای Pc

Download Game old male Pepsi for PC

دانلود بازی قدیمی پپسی من برای Pc

Download
ارسال شده توسط : ahmad jr

استارت اسکرین wwe 2k16 برای wwe 2k15

استارت اسکرین wwe 2k16 برای wwe 2k15 توسط AhmadJR

Download
ارسال شده توسط : ahmad jr

دانلود بازی فوق العاده Driver Speed boat Paradise برای اندروید

Driver Speed boat Paradise

جدیدترین بازی کمپانی معروف Ubisoft Entertainment برای دستگاه های اندرویدی است که همین چند دقیقه پیش به صورت کاملا رایگان در پلی استور عرضه گردید تا احساسی سرشار از هیجان با انجام مسابقات قایق های تندرو را در تبلت و یا موبایل اندرویدی شما به ارمغان بیاورد! در این بازی فوق العاده زیب، شما در نقش یک جوان کم تجربه و جویای نام, بی پروا و عشق سرعت قرار میگیرید که پا در جای بزرگان گذاشته و وارد مسابقات قایق رانی جهانی شده اید و می خواهید اسم و رسمی برای خود پیدا کنید! در مکان های عجیب و غریب حرکت کنید، قایق خود را مجهزتر کنید و به بهترین فردی تبدیل شوید که تا به حال در این تورنمنت شرکت کرده است! البته در میان شاید اتفاقات ناخوشایندی برای شما رخ دهد برای پیش گیری باید به پلیس کمک کنید تا جلوی گروه مافیای این مسابقات را بگیرد! به طور کلی گرافیک خیره کننده اچ دی، صداگذاری بسیار مهیج، جلوه های خیره کننده و کنترلرهای لمسی عالی تجربه بهترین بازی رسینگ این بار از نوع قایق رانی را برایتان به ارمغان می آورد.

Download
ارسال شده توسط : محسن

دانلود بازی Need for Speed Most Wanted 2012 برای Pc

Need for Speed Most Wanted 2012

سری جدید از سری بازی های NFS می باشد که توسط شرکت بازی سازی Criterion ساخته شده است .بازی ای که به صورت Open-World می باشد و شباهت زیادی به بازی Burnout Paradise دارد تا نسخه اصلی Most Wanted. شهری که در Paradise قرار داشت، بسیار زیبا و چشم نواز بود و نمونه جالبی از یک شهر خیالی آمریکایی بود. حال آن ها چنین فضایی را دوباره برای Most Wanted به وجود آورده اند که در نوع خودش بسیار جالب است. در بخش تک نفره، شما با هوش مصنوعی مسابقه خواهید داد و پلیس در تعقیب شما خواهد بود و ممکن است در تله های مختلف نیز گرفتار شوید. حال با کمک سیستم Autolog شما می توانید میزان مصافتی که طی کرده اید، سرعت و سایر اطلاعات دیگر را به صورت آفلاین در اختیار داشته باشید و در زمان آنلاین بودن نیز آن ها را با آمار دوستانتان مقایسه کنید.

Download
ارسال شده توسط : محسن

دانلود بازی WWE 2K15 برای PC

WWE 2K15

 

آخرین بازی شبیه ساز به کشتی کج

این بازی به علت انتشار آن برای کنسول های نسل هشتمی، کمی با تاخیر مواجه شد. در این نسخه سعی شده است تا کاستی هایی که در یک بازی کشتی کج دیده می شد را تا به حد امکان از بین برده و تجربه یک مسابقه واقعی را برای گیمر ایجاد کنند. کار جالبی که در این نسخه صورت گرفته، مصاحبه حضوری سازندگان بازی با شخصیت های کشتی کج بوده، تا بتوانند با روحیات آن ها آشنا شوند و شخصیت های آن ها را مطابق با چیزی که در واقعیت است شبیه سازی کنند و شرایط روانی داخل رینگ آن ها طبیعی به نظر برسد. هم چنین در مورد تکنیک های جذب تماشاگران و حرکات نمایشی، در این نسخه توجهات زیادی به دنیای واقعیت شده است و چیزی درخور کنسول های نسل هشتمی قرار شده که ارائه شود.

Download
ارسال شده توسط : محسن

دانلود بازی Serious Sam 3 برای PC

Serious Sam 3 ، عنوان یکی از جدیدترین بازی های منتشر شده در نوامبر سال ۲۰۱۱ میلادی میباشد.قطعا با نسخه های قبلی سری بازی های سریو سام آشنا هستید.هم اکنون ویرایش سوم این بازی توسط کمپانی Devolver Digital منتشر و توسط استودیوی بازی سازی Croteam ساخته شد.دو سری قبلی این بازی در سال های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ منتشر شد . این در حالی است که استقبال از دو سری قبلی آن بسیار زیاد بود . شاید به دور از ذهن نباشد که بگوییم دو سری قبل بازی Serious Sam به یکی از زیباترین عناوین بازیهای رایانه ای دنیا مبدل شد . جالب تر آن است که بدانید درست بعد از ۹ سال ، نسخه سوم آن منتشر شده است . داستان این نسخه از بازی برگرفته شده از داستان سری اول میباشد که آیتم های فراوانی به آن افزوده شده است و این در حالی است که گرافیک بازی ، پیشرفت به سزایی داشته است.دشمنان شما ، به سان نسخه های قبلی موجودات ناشناخته هستند.نسخه های قبلی تحت عناوین Serious Sam 1 , Serious Sam 2 , Serious Sam HD The First Encounter and Second Encounter روانه بازار شد.سری بازی های سام ماجراجو از روزی که عرضه شد علاقه مندان بسیاری را در سطح جهان نصیب خود کرد.شما از همان اول که وارد بازی می شوید متوجه اصل داستان نمی شوید.شما باید راه درازی را پشت سر بگذارید تا دشمنان را نابود کرده و به سر دسته ی آنها برسید.در این راه طولانی شما از مقبره ها , دشت ها و کوهستان های زیادی باید عبور کرده و آیتم های جادویی زیادی را باید به دست بیاورید تا در این راه و رسیدن به غول آخر موفق شوید.

Download
ارسال شده توسط : محسن

دانلود بازی Ground Zeroes 2014 برای PC

داستان Ground Zeroes در سال ۱۹۷۵ میلادی، چند ماه پس از اتفاقات Peace Walker رخ می دهد. در این قسمت نیز شاهد بازگشت Big Boss (اسنیک) به عنوان قهرمان اصلی بازی خواهیم بود.

اولین ماموریت وی این است که با همکاری ارتش بدون مرز وارد یک کمپ آمریکایی که منطقه‌ای ممنوعه از خاک کشور کوبا؛ شود. این کمپ Omega نام دارد. یکی از ماموریت‌های اسنیک در این کمپ یافتن جاسوس Cipherها، Paz Ortega می‌باشد که با وی در طی جریانات Peace Walker آشنا شده بودیم. یکی دیگر از ماموریت‌های وی نجات Chico Libre، پسربچه ای که در Peace Walker دستگیر شد و علی‌رغم تلاشش برای نجات یافتن، دست به جایی نبرد. زمانی که اسنیک در حال انجام این ماموریت است، پایگاه اصلی ارتش بدون مرز مورد حمله‌ی گروهی مخفی با اسم رمز XOF به رهبری فردی با نام Skull Face قرار می‌گیرد. اتفاقاتی که در طی این ماموریت رخ می‌دهد دلیل اصلی تغییر رفتار و شخصیت اسنیک در نسخه‌ی بعدی The Phantom Pain خواهد بود.

Download
ارسال شده توسط : محسن